A WALK ABOUT MUSIC 2017

Rogier Pelgrim 2017 def-136-2

AWAM spannende ontdekkingstocht op zondag 12 november
A Walk About Music is een muzikale ontdekkingstocht   op niet-alledaagse locaties in de binnenstad van Edam. Opkomende en gevestigde (inter-)nationale singersongwriters en bands komen zondag 12 november naar Edam.
AWAM is een beleving die je een keer moet meemaken. De charme van de mooie binnenstad met intieme speellocaties en prachtige muzikale pareltjes trekt jaarlijks liefhebbers uit het hele land. Maar het evenement is natuurlijk ook heel geschikt voor inwoners uit Edam-Volendam.

Je kan genieten van optreden  van Arlan Feiles (usa), Bai Kamara jr (Be) , Matthews Southern Comfort (uk/nl) ,  Josh Harty (usa), David Wax Museum (usa) ,  Van Wijck,  Rogier Pelgrim, Matt Watts (usa), Verbraak/van Bijnen  en My Darling Clementine (usa).   Nog één naam hopen wij z.s.m. te bevestigen.

De locaties dit jaar zijn de trouwzaal van het Stadhuis, Edam Music Shop, De Vermaning, de Harmonie, De Speeltoren en Atelier Gea Karhof.
Op www.awalkaboutmusic.nl staat alle info. Tickets kosten € 17,50 (ex fee) en zijn online te koop via www.harmonie-edam.nl .

Matthews Southern Comfort (uk)

 Bai Kamara jr (Be)

Josh Harty (usa)

David Wax Museum (usa)


Rogier Pelgrim

Matt Watts (usa)

Van Wijck

Arlan Feiles (usa)

Verbraak/Van Bijnen

My Darling Clementine (usa)