A Walk About Music 2019

We gaan op zondag 27 oktober voor de 10e en tevens laatste keer een muzikale wandeling door Edam organiseren.
Kaarten kosten € 17,50 (ex fee 1,50) en zijn te koop via www.harmonie-edam.nl en bij alle Primera winkels.

AWAM19 wordt mede mogelijk gemaakt door de Stadskrant Edam-volendam, Molenaar & Zwarthoed Adviseurs

Ga voor tickets naar;  klik hier

Line-up AWAM19

Session Americana (usa)
Melodieuze folkrock duidelijk geworteld in de jaren 70.

Het uit Boston afkomstige Session Americana is naar eigen zeggen een rockband in een theekopje of een folk band in een whiskyfles. Met haar tijdloze mix van americana, folk en rock n roll bestijgt het zeskoppige collectief al bijna vijftien jaar met veel plezier het podium.

The Avonden

The Avonden (Marc van der Holst komt solo naar Edam)
the avonden – wat een cirkel is, is niet alleen wat ons betreft één van de mooiste platen van 2018, maar ook volgens vele juichende recensies!

John Blek (Ier)

John Blek, dat is bloedmooie zang, breekbare liedjes, uitstekend finger pickingspel en poëtische teksten. Zeldzame klasse.

Hugo Barriol (Fr)

Hugo Barriol is een folky singer-songwriter uit Parijs en de Metro Awards winnaar van 2016. Zijn debuut-EP On The Road, uitgebracht via Believe/Naive, heeft al ruim 4 miljoen streams op Spotify verzameld.  Zijn eerste album is uitgekomen in februari 2019. Beide zijn geproduceerd door Ian Grimble van Communion Music, die onder meer strepen heeft verdiend met werk voor Bear’s Den en Mumford & Sons.

 Michigan Rattlers (usa)

Muzikaal kan je deze band vergelijken met Jason Isbell en Dawes. En voor het eerst te zien in Europa! referenties van de pers:

“For Fans Of: Whiskeytown-era Ryan Adams, early Wilco, the acoustic side of Rhett Miller and the Old 97’s.”

– ROLLING STONE

“The debut from this Americana duo pops with urgency and confessional intimacy. Young shares confidences through his lyrics and the exceptionally moving tone of his voice. Recommended if you like: Ryan Adams, Jeff Tweedy, Tom Petty, Steve Earle, Gin Blossoms.”

– No Depression

Ayonne

Ayonne schrijft niet over de bloempjes en de bijtjes, maar put haar inspiratie uit eigen ervaringen en observaties van de wereld om haar heen. De interessante en gedurfde onderwerpen die hieruit voortkomen weet ze op subtiele wijze te verpakken in haar gevoelige, indringende liedjes.

Tim Knol

Tim Knol is één van de headliners in het programma. we kunnen wel stellen dat Tim één van Nederlands ambassadeurs op het gebied van rootsmuziek is, die elke keer weer, spannende nieuwe muzikale wegen durft in te slaan!

Frank Bond

Op 22 september 2014 wekt Frank Bond (singer-songwriter en frontman van AlascA) Alain Fournier (FR) terug tot leven. Alain Fournier’s folky composities worden gekenmerkt door poëtische overpeinzingen en delicaat gitaarspel. Het debuutalbum ‘Myths’ verschijnt eind 2019.