A Walk About Music 2017

awam banner
AWAM spannende ontdekkingstocht op zondag 12 november
A Walk About Music is een muzikale ontdekkingstocht op niet-alledaagse locaties in de binnenstad van Edam. Opkomende en gevestigde (inter-)nationale singersongwriters en bands komen zondag 12 november naar Edam.
AWAM is een beleving die je een keer moet meemaken. De charme van de mooie binnenstad met intieme speellocaties en prachtige muzikale pareltjes trekt jaarlijks liefhebbers uit het hele land. Maar het evenement is natuurlijk ook heel geschikt voor inwoners uit Edam-Volendam.

Je kan genieten van optreden van Matthews Southern Comfort (uk/nl) , Josh Harty (usa), David Wax Museum (usa) , Van Wijck, Rogier Pelgrim, Matt Watts (usa), Verbraak/van Bijnen, My Darling Clementine (usa), Arlan Feiles (usa), Bai Kamara jr (Be) en Matthew Logan Vasquez (usa).

De locaties dit jaar zijn de trouwzaal van het Stadhuis, Edam Music Shop, De Vermaning, de Harmonie, De Speeltoren en Atelier Gea Karhof.

Op www.awalkaboutmusic.nl staat alle info. Tickets kosten € 17,50 (ex fee) en zijn online te koop via www.harmonie-edam.nl .

Matthew Logan Vasquez (usa)

Matthews Southern Comfort (uk/nl)

Bai Kamara jr (Be)

Josh Harty (usa)

David Wax Museum (usa)


Rogier Pelgrim

Matt Watts (usa)

Van Wijck

Arlan Feiles (usa)

Verbraak/Van Bijnen

My Darling Clementine (uk)